Kedves futár!
Bocsánat, hogy itten háborgok, de ez azért nem volt szép. Itt mindenki szereti Paulinát, de ne ilyen fantáziátlanul, ha kérhetném! Egyébként ezt most halálosan komolyan mondom, ilyesmiért a kegyetlen moderátorok el is tilthatnak az irkálástól. Szerintem meg ez az érjük el a ...-odik hozzászólást minél hamarabb, semmiféle értelemmel nem bír, csak arra jó, hogy az egyébként szórakoztató és élvezetes topicot teljesen színvonaltalanná alakítsa. Én eddig úgy vettem észre, hogy a Lubnak semmi szüksége mesterséges turbózásra, anélkül is elég szépen telnek az oldalak. De eddig értelme is volt olvasni. Remélem, ezután is lesz.
Úgyhogy kérek szépen mindenkit nagy tisztelettel, de komolyan: MELLŐZZÜK A TOPIC ELÁRASZTÁSÁT ÉRTELMETLEN HOZZÁSZÓLÁSOKKAL!!!! PLEASE!!!
Hű, de felhúztam magam, a fene a fejemet! De most tényleg! Két órát küszködtem, hogy írjak egy tartalmas összefoglalót, és mikor ma benézek, mit látok, a felismerhetetlen mélységig lesüllyeszette 70 db semmi. Ha meg nem olvassa el senki, akkor mi értelme volt? Aaarrrgggghhh.
Ugye tudod Paulina, hogy azért természetesen én is szeretlek! :)