AOTD-k On
Rengeteg mindennel lemaradtam az elmúlt hetekben, de ezt a két utóbbit viszont pont a napokban hallgattam, szóval tessék:
All Out War – Condemned to Suffer
Slayercore a javából – mondhatnánk, de igazából a kettes „For Those…” után nekem ez csalódás volt elsőre. Néhány év alatt azért valamennyire megbarátkoztunk, intenzív vagdalkozás a köbön, néhány izgalmasabb gitárszólóval, házfelújításhoz, gyúráshoz tökéletes muzsika. Hosszú távon persze nem ez lesz a kedvenc, a tavalyi lemezük meg simán el is ment mellettem… azért ha összejönne egy hazai koncert, bizony bevállalnám a hátbarugdosásokat is. 10/7
Cannibal Corpse – A Skeletal Domain
Mai napig úgy vagyok vele, hogy a High Velocity Impact Spatter nyitánya simán elijesztene, ha nem ismerném az egész lemezt, ugyanis az évek során semmit sem változott a véleményem: meglehetősen ötlettelen CC zúzda, amit csak kiköpött a gépezet. Na de aztán: Kill or Become, Funeral Cremation, Icepick Lobotomy… összességében fasza ez mégis, a szűkre szabott keretek között is akadnak emlékezetes pillanatok. A Torture és a Red Before Black mellett (között) egyértelműen az ezredforduló utáni időszak egyik kedvenc CC lemeze nálam. 10/8,5
AOTD-k Off