d_feco
2024.11.11
|
|
0 2
93263
|
Nem annyira túlárazott, s ne csak az összetevőket nézd. Dolgoztam édesiparban is, onnan sejtem. Kell 'rizságyú', ahol is keverés közben nedvesítik, majd melegítik a rizst - hasonlóan működik, mint a pattogatott kukorica esetében, csak itt plusz víz kell hozzá. Puffasztás után fűthető, forgó üstökben ráolvasztják az előre bekevert ízesített cukrot (ami persze folyékony állagú), addig forgatják, míg ki nem hűlik a zizi és nem ragad össze minden szem. Ezután összekeverik a különféle színű-szagú-ízű szemeket, majd zacskózzák, dobozolják és mehet a boltba. Ez egyszerűnek hangzik, de igencsak idő-, eszköz- hely- és munkaigényes folyamat - mindennek ki kell termelni a árát, s az sem baj, ha marad némi haszon is... |
Előzmény: AmazingGecko (93260)
|
|