Templar kapott éreccségi után (merhogy éreccségim is van) 20 eFt-ot a családtól, amiből megvette élete első autóját. Az AUTÓ egy Skoda S100 LL (luxus limuzin) vala, amelyen Templar később párszor megvédte diplomáját.
Diploma mellé semmitsenem kaptam, mindent amit elértem (pl villamoson a kapaszkodó) az saját erőből, ami jó :-)
Az esti sörözés egyébként nagyon fontos, különösen a rossz alvóknak javallott (én jól alszom, dehát a prevenció ugye...). A sörital amellett, hogy segíti az emésztést, az idegrendszerre is áldásos hatással van, kiegyensúlyozott és nyugodt alvást biztosít, számos létfontosságú nyomelemet és vitamint tartalmaz. Nem véletlenül nevezi a nép szája folyékony kenyérnek (mint ahogy a tej pl folyékony tehén).
Gyerek ügyben nem tudok hozzászólni mivel szerintem nekem olyan nincs (bár néha rezgett a léc - lásd még: "nem az évek öregítenek, hanem egyes pillanatok"), de szerintem is csak akkor vállalja be az ember, ha tisztába jött azzal, hogy nem csekély anyagi, idegi és egyéb terhelésekkel kell számolni túl azon a stresszen, hogy önnön reprodukciójával kell szembenézni:-)
Templar
a sörösüveg másik oldaláról