Hellóka!
Megnéztem a képet, bátor vagy tybor. Én a Sportuszodában ugrottam 10 m-ről, meg a Socán és a Salzán, és szuper volt.
A Bela meg a többi horvát folyó milyen? Én csak a bejáratott fent emlitettekre merek egyelőre menni, mert azt a csapat már kitapasztalta, és tudom mire számíthatok. Persze mindig más.
Milyen csapattal voltál? Magyar cégek szerveznek túrát a horvát folyókra? Azt se lenne rossz kipróbálni. Vagy a francia és a német folyókat.
Jó árakat irtál, nálunk a Salza 13700, Soca 14900. De szerintem megéri, mert tényleg szuper csapat.
Milyen gyakran jártok?
Én azt hiszem beleszerettem ebbe a sportba, és már kezdem érezni a dolgokat. És egyre jobban merem.
De már az első alkalommal is kurjongattam és sikongattam, mert annyira élveztem. De most már nem félek. Persze tisztelni kell a természetet és ha beborulsz, beakadsz egy faág alá netán, mint én múltkor, tényleg rájössz, hogy semmi vagy a víz erejéhez képest, ez a csodálatos benne. Csak egy kis senki vagy, akivel a természet úgy játszik, ahogy akar.
Az ejtőernyőzéshez én már régóta partnerekre vadászok. Persze kezdetnek egy tandemugrás elég lesz. Megszervezzünk egy társaságot? Egy olyan min. 10 ember kellene az elfogadható árhoz.
Sajnálom, hogy ezen a hétvégén itthon kellett maradnom, és tudom, hogy a többiek evezni fognak!
Szia
Maya