Mendi László Creative Commons License 2024.11.08 0 0 29042

Üdvözletem!

Adott egy 2003-as Corsa c 1.7 dti isuzu motoros autó, egyik reggel a műszerfalon bal indexelésnél gyorsan villogott a visszajelző nyíl, megnéztem, a bal első index lámpám nem világított, vettem egy újat, miután beleraktam a helyére azt tapasztaltam hogy nem hogy a bal oldalon, de a jobb oldalon se működik, se elől, se hátul, se oldalt, az elakadás jelző szintén nem vílágít, viszont a műszerfalon visszajelez, megnéztem az összes izzót egyenként,mind jó, biztosítékok ellenőrízve, szintén jó, autóvillamosságban jártam ismerőssel ellenőríztünk amit lehetett, relé hibára utalhat a dolog, de opelos szakemberek szerint nagyobb is lehet a gond, ma viszem egy szakihoz, azt mondta a telefonba hogy ha az a hiba amire gondol, akkor ő nem vállalja,mert melós, nem tudom mire gondolhatott, de esetleg ötlet valakinek mit lehetne még megnézni? Mondtak még olyat hogy a kormány alatt,mellett még van vmi relé,de nem találtuk meg, Köszönöm! (azért szeretném még a szaki előtt feltérképezni, ne hogy olyan dolgot akarjon htkzni aminek köze nincs ehhez a hibához)