Milnár István Creative Commons License 2024.11.06 0 2 21423

A negatívat hozza pont olyan ember, aki nem építő jellegű kritikát, szimplán csak a rosszat akarja a klubnak és annak érdekének. Mindenki megfogalmazhatja a saját véleményét a politikáról, csak annak nem itt van a helye. Tény, hogy a politikából származó pénz tartja fent a Magyar Bajnokságot és adja a klubunknak a pénzügyi támogatást. Most hogy ezt leírtam, én is idéznék Tőled: "Ez tényleg nagyon tárgyilagos, szóval csak az lehet itt a fórumon aki csak pozitívat nyilatkozik és nem mer érvelni az igaza mellett" . Egyszer sem írtam azt hogy csak pozitívat lehet nyilatkozni, sőt, minél több építő kritikát lenne jó látni, hiszen az hoz minket közelebb mint szurkolók és általa tudunk megbeszélni fontos témákat. "Melyet mások vitának fognak fel?" - az egyszerű beszólásokat, bohóc emojikat és a személyes sértéseket én igenis vitának fogom fel, hiszen értelmes emberek nem kezdenek el személyeskedni egy nem oda illő megbeszélés közepén. Én semmi negatívat nem fogalmaztam meg senki, főképp nem szurkolótársaimról.

Előzmény: Zizu33 (21419)