to: Valiant
>Nem kéne mindig ilyen lekezelően beszélned másokkal. Isten ments, hogy
>összevesszünk, de lehetnél türelmesebb is. Neked nem tetszett a Bárka ötlet. Ok.
>Tiszteletben tartom a véleményed. Nagy baj lenne, ha mindannyiunknak ugyanaz
>tetszene.
Nos valóban lekezelő voltam, rossz szokásom. Bocsánatot kérek. Időnként szembesülök vele...
>A célom az volt, hogy elinduljon egy gondolatmenet: ki milyen ötlettel
>állna elő a Paramounth-nál.
Akkor azt jobban kellett volna kezdeni. Tudod elsőre nagyon úgy tünt, hogy "hű, mit találtam ki!", hanem nekem egy ilyen tetszene: ...
======
to: All
>Nem akarok beleokoskodni, (nem túl sok részt láttam...) de Valiant ötletéhez
>annyit, mit szólnátok ahhoz:
Érdekes látni a gyermeki fantáziálásaitokat. Én már rászoktam, hogy az enyémet nem osztom meg másokkal, mert én röhelyesnek érzem őket. Jó nektek, hogy ti a tietekét még ill. egyáltalán nem. Ne vegyétek lebecsülésnek, "gyermeki"-t, mint írtam nekem is van (még mindig).
Viszont én röhelyesnek érzem, főleg azért mer úgy vetődött vel, hogy "kitaláltam valamit". Ez ki is mondom - ez szólásszabadság. A toleranciám abban nyilvánul meg, hogy szóra méltatom, kommunikálok róla és nem kezdek el cimkéket aggatni rád. Viszont megkritizálom!
Tulajdonképpen összekombinálás történt részedről Valiant (most Dave is beszáll ;-) ill. a spanyol viasz feltalálásának tipikus esete :-) Az a baj, hogy rossz volt az indítása.
(Én tudom magamról, hogy scifi terén mennyire műveletlen vagyok és az ilyen fórumokon ebből az alapállásból indulok ki - segíteni szokott a méltóságom megőrzésében :-).
Nem baj, hogy ez történik, mert nem születik senki egy bölcs öregember tapasztalataival.
Szó se róla, a néhány hozzászóló az én megnyilvánult lebecsülésem kapcsán is jó hangnemben reagált, ez mindenképp pozitív! Anyázásokkal is lehetett volna folytatni (akár "trekkerhez méltó", akár nem - gyarló emberek vagyunk)...
>Mindegyik egy ÉVAD.
Van egy csomó megvalósíthatósági probléma az ilyen tervekkel. A film ill. tvsorozat készítésnek vannak begyöpösödött szabályai, amelyek a tucatprodukcióknál általában működnek. Egy-egy igényes/érdekes mű csak kevés korlátot szakíthat át egyszerre és bizonyíthatja be, hogy úgy is működhet. SZVSZ a TOS és a NTG ilyen.
>A Főcím, Star Trek - The Great War
Az egész egy keveréknek tűnik a kedvenc mozzanatokból.
>Star Trek - The New Quadrant
>Második évad
>Star Trek - New Space 7
>3.évad:
>Jack a bázison marad. De az ő tudása nélkül nem lehet újranépesíteni a Földet. Egy Elit Bárka osztag elindul , hogy
Az évadonkénti újdonságot is kitalálta JMS a Babylon 5-ben, és ő valósított meg erősen öszefüggő történtetszálat is ebben a műfajban (amelyet nem ő talált ki). Ha új szereplőgárdára gondolsz, akkor a fő célpont az átlagamerikai nem fogja szeretni, mert nincs idő megkedvelni a szereplőket, azonosulni velük és megvenni a merchandise termékekekt...