_Zolly_ Creative Commons License 2024.11.03 -1 0 14657

Köszi, hogy javasoltad a behúzó zsinóros terméket, nem is tudtam hogy ilyen létezik. Behúzó zsinórral is megoldható lett volna elvágás nélkül, de a kivitelezőnek ilyen a helyszínen nem volt, és hát az volt az elsődleges, hogy a munka befejezésre kerüljön.

Hát elég sok vezeték van a napelemek alatt, részben védőcsőben, részben védőcső nélkül.Ezeket nagyrészt a tető tartja. Nem is gondoltam, ez a hóolvadáskor probléma lehet. Szerinted ez hogyan kellett volna szakszerűen megoldani? Az indafotós albumba még töltöttem képeket(https://indafoto.hu/zolli/alap_album). Az optimalizáló is látszólag a cserepeken van rajta.

TRANSLATE with x English ArabicHebrewPolish BulgarianHindiPortuguese CatalanHmong DawRomanian Chinese SimplifiedHungarianRussian Chinese TraditionalIndonesianSlovak CzechItalianSlovenian DanishJapaneseSpanish DutchKlingonSwedish EnglishKoreanThai EstonianLatvianTurkish FinnishLithuanianUkrainian FrenchMalayUrdu GermanMalteseVietnamese GreekNorwegianWelsh Haitian CreolePersian TRANSLATE with COPY THE URL BELOW

Back EMBED THE SNIPPET BELOW IN YOUR SITE Enable collaborative features and customize widget: Bing Webmaster Portal Back

Előzmény: peterch (14656)