BerCLas Creative Commons License 2024.11.03 -8 3 422541

Ne csináljunk már ebből Vinicius-jelenséget, hogy a játékosra mutogatunk. Érdekes, engem nézőként nem tud kizökkenteni egy játékos esetlegesen visszatetsző viselkedése, én sokkal inkább úgy fogom fel, hogy a játék része, így nagyobb show-t, nagyobb hangulatot kapok a pénzemért és csak mosolygok rajta.

Még régebben volt egy Nick Williams nevű kiváló hátvéd a Paksban és annak idején eléggé pikáns Falco-ASE mérkőzések voltak. Szombathelyen egy ilyen meccsen Nick Williams - arra már nem emlékszem, hogy a meccs végén vagy félbeszakadt a meccs és azért, de semmiképpen nem huhogás miatt - az öltözőbe rohant (a többi csapattársával együtt) és közben egy ásványvizes palackot pont oda hajított a lelátóra, ahol én is ülök (akkor az Arénában még középen mentek be a játékosok az öltözőbe), de az sem váltott ki belőlem semmilyen idegességet, ellenérzést, amiatt meg főleg nem, mert színes bőrű játékos tette ezt.

Ha egy játékos nem tud viselkedni, akkor azt majd a játékvezetők "díjazzák", a klubja meg nyilván elbeszélget erről vele. Mi szurkolók meg lereagálhatjuk ki-ki vérmérséklete szerint, de egy határt ne lépjünk át.

Előzmény: 1920_ZTE (422540)