Facebook-on találtam (Public Transport Fan-PTF) oldalán:
"Újabb fejlemény az előző posztom kapcsán. A 400-as tesók Facebook oldal letiltott engem, pedig én csak annyit kértem tőlük, hogy tisztázzák, hogy miért maradt el a tegnapi és mai program. Jogszabályi dolgokra hivatkoznak, amiket eddig ők sem ismertek. Érdekes magyarázkodás ez, mert először azt írták, hogy a BKK nem engedi nekik, mert "úgy tűnik nem szeretne magán autóbuszos rendezvényeket a fővárosban, mert az ehhez szükséges engedélyeket nem adta ki". Véletlenül sem az a probléma, hogy az Ikarus 435-ös busz amivel lett volna a rendezvény, az 2024.09.01 óta ideiglenesen ki van vonva a forgalomból. Ráadásul ezzel a busszal október elején részt vettek a budapesti Ikarus találkozón. Ami még lehet kicsapta náluk a biztosítékot, hogy megírtam az oldalukon, hogy az Ikarus 405-ös buszuknak 2023.08.09-én lejárt a műszakija és ideiglenesen ki van vonva a forgalomból, amivel szintén részt vettek az Ikarus találkozón.Felháborító, hogy olyan járművekkel közlekednek az utakon, amiknek nincsenek érvényes papírjai és még nekik áll feljebb.Egyébként az előző posztom óta több megkeresést is kaptam, amiben felhívták a figyelmemet arra, hogy nem csak a 400-as tesók azok, akik forgalomból kivont járművekkel közlekednek és szállítanak utasokat. Remélem ezt a viselkedést a busz tulajdonosok be fogják fejezni, mert ha nem, akkor annak következményei lesznek, hiszen bárki le tudja kérni ügyfélkapun keresztül, hogy érvényes papírokkal rendelkeznek-e."
https://www.facebook.com/profile.php?id=61557539372527
Kommentben azt írja, hogy: "Jelenleg négy buszról van tudomásom, akik úgy vettek részt az októberi Ikarus találkozón, hogy le volt járva a műszaki"