BerCLas Creative Commons License 2024.11.01 -10 0 22303

Írtam is, hogy tudom nem a B-közép képviselte az ottani Falco szurkolókat.

Egy dologban hibáztak a Rytas szurkolói, mégpedig abban, hogy az ottani szurkolóinkat általánosították a magyar emberek egy részével. Főleg, hogy utána járhattak volna annak, hogy Szombathelyen más szelek fújnak, ráadásul pont a város a csapat tulajdonosa.

Én a városunk és klubunk helyében erről tájékoztatnám a Rytas vezetőségét és szurkolóit.

Viszont amennyiben az Aréna egy része fütyülni fog, azzal ketté is szakadhat a szurkolóink egységessége, mert innentől kezdve azt tudjuk, hogy a litvánok füttye az Orbán-pártiaknak szólt egyértelműen. Márpedig, ahogy írtam itt Szombathelyen sokan nem azon az oldalon állnak. Szóval véleményem szerint ezt a nézeteltérést inkább a klubnak (városnak) kellene megoldania, a Rytas szurkolóinak pedig elnézést kérnie az országunk talán legbaloldalibb megyeszékhelyének klubjától.

Amúgy nyugodj meg én egyik oldallal sem szimpatizálok, az ukránokkal sem mivel egy jó része náci gondolkodású (ahogy a lengyeleknek, horvátoknak és magyaroknak is) és az oroszokkal sem.

Viszont nagyon kíváncsi lennék azon véleményedre, ha mondjuk a románok megtámadnák hazánkat és emiatt sok ország a mi pártunkon lenne, akkor őket is magyar-szopónak neveznéd? Illetve, ha a románok elfoglalnák 2-3 megyénket, akkor is inkább a béke mellett lennél és hagynád veszni azt a 2-3 megyét vagy hallani sem szeretnél erről és folytatnád a harcokat?

Szóval összességében én azt mondom, hogy ezt a félreértést oldja meg egymás között a két klub!

Előzmény: zizou0005 (22299)