BerCLas Creative Commons License 2024.10.31 -11 1 22291

Máshol azért kerül pályára 10 játékos, mert a 10. is olyan, hogy pályára lehet tenni. Nálunk meg BCL szinten nem, bajnokságban igen. Hiszen később írtad is, hogy véleményed szerint 6 használható játékosunk van ezen a szinten (azt nem tudom, hogy Clark vagy Keller nincsen benne?).

Arról még senki nem tett említést, hogy a Rytas úgy győzött le minket ennyire simán, hogy mindössze 4 triplát dobtak (25%-kal), márpedig ez azt mutatja, hogy egy jóval erősebb csapat nálunk vagy legalábbis tegnap ezt láthattuk.

A Reggiana szerintem minőségben a Falco és a Rytas között mozoghat, szóval nem akkora meglepetés, hogy legyőzték hazai pályán a litvánokat. A mi győzelmünk ennél jóval nagyobb bravúr lenne november 13-án.

A fütyülésről valaki - aki ott volt - leírhatná végre, hogy miért történt, hiszen amikor először találkozott egymással a két csapat, akkor én úgy vettem észre, hogy kifejezetten jó volt a viszony a két tábor között. Ha valóban politika van a háttérben, akkor azt nehezen hiszem, hogy pusztán azért, mert a Falco magyar csapat, inkább akkor már arra gondolnék, hogy megtudták, hogy a Falco B-közép (persze tudom nem ők képviselték a szurkolóinkat Vilniusban) erősen jobboldali. De azért érdekelne a valós ok.

Előzmény: Jagerman* (22290)