Mazsola0070 Creative Commons License 2024.10.31 0 1 2253

Azért Puncizós ezt egy kicsit jobban kifejthette volna, avagy vajon mire vágyott a puncizáson túl Divatdiktátor...

"Nem fogok vádaskodni, de egy idő után kiderült, hogy az ő szokásai, elvei, amiket én el is fogadtam vagy csiszolgattam volna bizonyos helyzetekben, nem valók az én házamba. Rájöttünk, a hétköznapjainkban nem azonosak az elvárásaink."

Megjegyzem, Puncizós azért ötvenen túli férfiként gondolhatott volna arra, hogy egy idősödő pár kapcsolatában nem minden a 0-24-ben történő puncizásról szól, hanem nagyon sok másról is, ő meg úgy tűnik nem látott a puncin túl.

Szerintem hozzá talán a se hús, se csöcs Természetgyógyász illett volna a legjobban, de hát vele gondolom puncizás is kéthetente egyszer lett volna 7-től 7 óra 5 percig, reggelire meg húsmentes kolbász és szójafasírt, ami meg szintén nem volt pálya Puncizósunknak.

Ő leginkább Nádaira gerjedt volna (szerintem a felesége is kb. annyivel volt fiatalabb nála, mint Nádai), de mivel se nem TV-s nagyember, se nem celebszépfiú, így nem lehetett esélye...:)

Előzmény: Ilhilla (2250)