A probléma nem ezekkel az információkkal van, ez így tiszta és világos.
Viszont olyan módon illeszted be ezeket az írásodba, hogy csak találgatni lehet, mit akartál vele mondani.
Mert mit kezdjek ezzel:
"Amikor a németek megcsinálták Jugenét... egy dolog volt... én szóltam... hogy le lehet vele modellezni a német-osztrák-magyar vasúti szállítást...."
Kinek szóltál? Miért kell lemodellezni?
Vagy ez:
"Gondold el... amikor nekem tanították a dohányutcai gettót... és mindenki más.. nézett... hogy a magyarok belelőttek 12500 magyart a Dunába... hogy a város egyik elitnegyedébe deportálják a ....."
Egyszerűen kibogozhatatlan a gondolatmeneted, még ha te magad tudod is mire gondoltál, mikor írtad. Mit vitatsz, vagy állítasz tulajdonképpen?
És ez:
"Most megint mi lesz? hát antiszemita jelzőt megkapom... pedig... ha a régi PRO-s leszármazottakat elküldjük dns családfakutatásra... akkor kijön... hogy a PRO-sok minden nemzethez tartoznak... csak nem a 98%-ban izraelita csaldáfgénekhez tartozó magyarokhoz..."
Kik azok a PRO-sok, és milyen következtetésre jutsz ezekből a dns vizsgálatokból? Hogy nem is zsidók voltak, akiket a Dunába lőttek?
Azért írom le ilyen részletesen, mert talán így megérted, mennyire nem érthető egy másik ember számára amit írsz.