Amikor a németek megcsinálták Jugenét... egy dolog volt... én szóltam... hogy le lehet vele modellezni a német-osztrák-magyar vasúti szállítást....
Amit mint aspergeres autista az agyam régóta kiszámolt...
Elveszítettétek a pert a Birkenaui tábort illetően... a reakció az volt.. antiszemita vagyok... nem az vagyok.. csak levi... aki nem tud hazudni...
Már nem jugene van... hanem a neurális Blue Queen... Chatgpt, Krasznij Sonja és stb...
Most egy ilyen multidimenzionális fluktuáló fraktál algebrán alapuló elemző szoftvernek hazudhatsz... rá fog jönni...
Gondold el... amikor nekem tanították a dohányutcai gettót... és mindenki más.. nézett... hogy a magyarok belelőttek 12500 magyart a Dunába... hogy a város egyik elitnegyedébe deportálják a .....
Most megint mi lesz? hát antiszemita jelzőt megkapom... pedig... ha a régi PRO-s leszármazottakat elküldjük dns családfakutatásra... akkor kijön... hogy a PRO-sok minden nemzethez tartoznak... csak nem a 98%-ban izraelita csaldáfgénekhez tartozó magyarokhoz...
Felteheti valaki ezeket a kérdéseket az ENSZ-be... de mindenki csak meredten fog ránézni...