letátó Creative Commons License 2024.10.28 -2 2 99902

Úgy látszik akkor van fórum, ha személyeskedések vannak. nem így kellene.  Egyéb okból csak az utolsó negyedet láttam a szolnoki meccsnek, nem lepődtem meg.  Tény, a Szolnok senkinek nem dobott még ennyi pontot. Az idei csapat a légiósok miatt gyengére sikeredett, ha nem lesz változtatás, így is marad.

A centerünk, - nem megbántva - idegbeteg, írtam róla eleget.  Krivacevic-ben csalódtam, Fazekasról már nem is szólnék. Németh soha nem gyógyul meg ?   Miért nem mondanak róla valamit ?

A múltkor említettem az edzőt. Minden szakembernek van egy bizonyos tudása.  Az, hogy ez a tudás, vagy nevezzük varázsnak, meddig tart, ez a kérdés.  Ha kiismerik, tud-e újat hozni ?  Két éve az egyik ciprusi

edző a Sopronnal  fél kör alatt végigverte az egész mezőnyt, aztán elfogyott, nem is lett jó helyezés.

Dzunic-nál ez a varázs évekig kitartott.  Zubillaga sajnos nem tud újat hozni, talán tudna, ha a légiósok nem lennének jóval gyengébbek a tavalyiaknál.  Így nem.

Meg aztán a kettős terhelés a rövid paddal.  Idén ne várjunk  semmi jót.

Holnap Bulgária. Már csak azért is nyerni kellene, hogy legyen értelme a két hazai mérkőzésnek, mert vereség után az csak nyűg lesz.  Erőforgácsoló, értelmetlen hazai meccsek, amiken kínlódhatnak a nézők is.

Én nem vagyok hozzáértő, csak itt okoskodok.  Rám lehet cáfolni, akkor minden érintettől elnézést fogok kérni.  Isten bizony.