Úgy látszik akkor van fórum, ha személyeskedések vannak. nem így kellene. Egyéb okból csak az utolsó negyedet láttam a szolnoki meccsnek, nem lepődtem meg. Tény, a Szolnok senkinek nem dobott még ennyi pontot. Az idei csapat a légiósok miatt gyengére sikeredett, ha nem lesz változtatás, így is marad.
A centerünk, - nem megbántva - idegbeteg, írtam róla eleget. Krivacevic-ben csalódtam, Fazekasról már nem is szólnék. Németh soha nem gyógyul meg ? Miért nem mondanak róla valamit ?
A múltkor említettem az edzőt. Minden szakembernek van egy bizonyos tudása. Az, hogy ez a tudás, vagy nevezzük varázsnak, meddig tart, ez a kérdés. Ha kiismerik, tud-e újat hozni ? Két éve az egyik ciprusi
edző a Sopronnal fél kör alatt végigverte az egész mezőnyt, aztán elfogyott, nem is lett jó helyezés.
Dzunic-nál ez a varázs évekig kitartott. Zubillaga sajnos nem tud újat hozni, talán tudna, ha a légiósok nem lennének jóval gyengébbek a tavalyiaknál. Így nem.
Meg aztán a kettős terhelés a rövid paddal. Idén ne várjunk semmi jót.
Holnap Bulgária. Már csak azért is nyerni kellene, hogy legyen értelme a két hazai mérkőzésnek, mert vereség után az csak nyűg lesz. Erőforgácsoló, értelmetlen hazai meccsek, amiken kínlódhatnak a nézők is.
Én nem vagyok hozzáértő, csak itt okoskodok. Rám lehet cáfolni, akkor minden érintettől elnézést fogok kérni. Isten bizony.