Levi vagyok... és nem tartozok közétek... és senki kedvéért nem fogom a genetikailag belémkódolt magasabb intelligenciából következő aszociális magatartásom ellen tenni... az olyan mintha fizikai korlátaim lennének... én megtartom a tízparancsolatot... mert én magam vagyok az...
1., Nem hiszem, hogy Irán területére berepültek volna... mert még az f-35-ös sem lopakodó... a keleti védelmi rendszer számára... Irán pedig már bizonyította, hogy akár lopakodó drónokat is tud lelőni...
2., Ki barát és ki hazaáruló könnyen el lehet dönteni... barát nem keres barátnak ellenségeket... nem veszélyezteti az életét...
3., Azt is el lehet dönteni... ki kocka és ki gömb.. a kockának sarka vannak... ha bármely okból gördül... az nem kocka..., mint ahogy én sem leszek nem levi... és nem lesz más attól levi, hogy azt mondja sajátmagáról...
4., Mindig mindennek vannak következményei... Irán kétszer annyi hadianyaggal rendelkezik mint a NATO... és tízszer annyi repülőgéppel tud támadni benneteket, mint amit ti megpróbáltatok... De nem fog... mert felesleges...
5., Ha olvasgatnád a keleti újságokat... sok muszlim állam felajánlotta a segítségét iránnak.. + az DIA-as elemzők kijelentették, hogy ezekután Irán befogja fejezni az atomprogramját...
Én a tényekben hiszek, a logikában... és mi levik... a senki és semmik maradunk... Isten bolondjai...