El Hefe Creative Commons License 2000.06.15 0 0 46
gutenTag!
Helmut telleg jokat irt. Szerintem sincs senkinek semmi oka a szegyenkezesre. Ugy gondolom, az eleg 'szerencses' aki eljutott mar koncertre is. De azert nem kene elfeledni, hogy Magyarorszagra most jonnek eloszor. Egy becsi koncert meg korulmenyes, egyreszt: jegy, utazas. Szar lehet kimenni, es nem kapni jegyet. (ezt most nem az aug.30.aira ertem, hanem csak ugy privat egy privat kiruccanasra) Kettos erzesem volt amikor megtudtam hogy jonnek a Szigetre. Mindig Arzte koncertre akartam menni, de kicsit most feltem pont azert, amit Arpi irt, hogy ez 'csak' egy fesztivalfellepes lesz. De azert nem adnam ezt a 'csak' fesztivalfellepest semmiert sem.
Eloszor egyik osztalytarsamnal hallottam Arztet, mert a novere nemet szakra jart, aztan oneki volt. (amikor ok mar feloszlottak, akkor meg meg inkabb azzal voltam elfoglalva, hogy tudnek kukkolni a lanyoltozbe...)
Arztevel kapcsolatban meg ilyen kerdes, hogy mi a kedvenc szamod?! MINDEGYIK. (nagyon keves gyenge van kozottuk)
talan a legjobb megis a: ZuSpaet...
A 30.at jo lenne megbeszelni, meg talalkozni sem lenne utolso...
Ja megvalami: ha mar ennyi minden kulonlegessegetek van, nem lehet megoldani, hogy masnak is meglegyen?? :-))
udv mindenkinek.
csaba
Előzmény: arpee (45)