Nick Elsdorf Creative Commons License 2024.10.24 0 0 5124

"MARXISTA MATERIALISTA interpretálás" ???????????????????????????????????????

Se marxizmust, se materializmust nem találtam könyvében. Mint ahogy a speciális relativitáselméletben sem találtam antimarxizmust vagy Isten hitet.

"nincsen Lorentz elmélet" 

A Lorentz elmélet a speciális relativitáselmélet alternatívája, soha nem cáfolták meg.

"Miért kellene véleményeznem bármit is"

Mivel két alternatív elmélet áll egymással szemben ezért kellene ismerned ezt is. Ha nem ismered, akkor ezt nyugodtan leírhatod, a fizikusok többsége nem ismeri. Ha ellenben ismered, akkor nem szabadna kitérned a vita elől. Egy fórum vitára, eszmecserére való.

Úgy tűnik, hogy tudsz a nemadiabatikus Lorentz kontrakció elméletileg megjósolt jelenségéről. Egy kutató fizikus szempontjából ez a jelenség egy sötét szobához hasonlít, amit érdemes lenne felderíteni. Úgyhogy nem értem a tartózkodásodat.

Tényleg nem vagyok fizikus de utánanéztem a Lorentz elméletnek és megtaláltam benne a nemadiabatikus Lorentz kontrakció leírását. Mivel tudom hogy csak kevés fizikus ismeri a Lorentz elméletet, ezért észrevettem, hogy van itt  egy senki földje, amit érdemes lenne felderíteni. Ezért céloztam meg az erről való vitát.