Vannak, akik nem vesznek fáradságot, hogy az igazságot felkutassák és elhiszik azt, amit eléjük tesznek. Ezért törődnek bele az emberek a sorsukba és nem tudják, hogy a Sátán által mennyire át vannak verve. A mai Izrael a legateistább állam és az LMBTQ paráznák helye is. Akik oda menekülnek, nem lesznek felelősségre vonva."
Nem az a lényeg, hogy ma mi van Izraelben, hanem az, hogy akkor mi lesz,amikor Izrael maradéka megtér Jákób erős Istenéhez.
Justin Mártír (103, Szikem (a mai Náblusz) – 166, Róma) a Párbeszéd a zsidó Trifonnal c. írásában ezt írta a zsidó nép eme felemeltetéséről a vég idején:
A zsidó Trifón erre vonatkozó kérdésére válaszolt Jusztin Mártír:
LXXX.(80.) 1. Akkor Trifón hozzáfűzte: – Mint mondottam neked, ember, hogy mindenben határozottan arra törekszel, hogy a megfelelő írásokat sződd össze, de most azt mondd meg nekem, ti valljátok-e, hogy ennek a Jeruzsálemnek a területe helyreállítatlan marad, és hogy a népetek majdan egybegyűl, és együtt örvendezik Krisztussal, meg a pátriárkákkal és a prófétákkal, vagyis azokkal, akik a mi nemzetségünkből valók, vagy talán a mi prozelitáink lesznek Krisztusnak eljövetele előtt; de lehet az is, hogy te azt hiszed, bennünket a kérdezgetésben le tudsz győzni, csak mindezt nem akarod bevallani?
2. Erre én vettem át a szót: Nem vagyok olyan őrült, Trifón, hogy mást beszéljek, mint amit gondolok. Már az előbbiekben is megvallottam neked, hogy így gondolkodom magam is és sokan mások, mindenképpen meggyőződésünk, hogy az bekövetkezik, és sokan vannak, akik a keresztények között helyesen, Istenhez méltó módon gondolkodnak, mint már erre is utaltam neked, nehogy erről ne tudjál. 3. De vannak olyanok is, akiket ugyan keresztényeknek neveznek, valójában azonban istentelenek, gonoszok, a görbe úton járnak, mindenféle káromlást és istentelen eszméket tanítanak, ahogy ezt már értésedre adtam. És tudjátok meg, ezt nemcsak nektek mondom el, hanem magunk között is, és amennyire képességem engedi, mindezen dolgokról egy összeállítást írok, és ebben kifejtem mindazt, amit nektek is elmondok. Mert nem embereket, pontosabban nem emberi tanítást választottam és követek, hanem az Istent és a tőle eredő tanítást..........az ehhez hasonló szekták valamelyikéhez tartozónak, a genisztészek, a merisztészek, a galileaiak, a hellenizáltak, a farizeusok és a keresztelők pártjához tartozónak, de nehogy elforduljatok tőlem azért, hogy kimondom mindazt, amire gondolok, és ez mind zsidónak vallja magát, Ábrahám ivadékának, szájukkal ugyan megvallják ők az Istent – mint ahogyan maga az Isten is mondotta –, de szívük távol van tőle. 5. Nekem pedig, és mindazoknak, akik mindenben helyesen gondolkodó keresztények, az a meggyőződésünk, hogy a test feltámad, és ezer esztendeig az újjáépült, díszes és tágas Jeruzsálemben leszünk; Izaiás, Ezekiel meg más próféták is így tartották.
LXXXI.(81.)4. Egy közénk tartozó férfi, név szerint János, egyike Krisztus apostolainak, a neki adott kinyilatkoztatásban megjövendölte, hogy Jeruzsálemben mi, a Krisztusban hívők ezer esztendőt töltünk el, és csak ennek eljövetelével következik be az egyetemes, szó szerint az örök, és mindenkire kiterjedő feltámadás és ítélet. Mint ahogyan a mi Urunk mondja: Ott már nem házasodnak és nem mennek férjhez, hanem egyenlők lesznek ők az angyalokkal, a feltámadás Istenének gyermekei lesznek (vö: Lk 20, 35).
Azokról is írt,akik tagadják az első feltámadást Khrisztosz ezer éves földi Királysága előtt,és az ezer éves földi Királyságot.
LXXXII.(82.) 1. Nálunk mindezeddig megtapasztalható a prófétai adomány, amiből nektek magatoknak is meg kell értenetek, hogy ami egykor a ti őseiteké volt, most nekünk adatott. De ahogyan nálatok is megvolt, hogy a szent próféták mellett megvoltak a hamis próféták is, úgy most közöttünk is sok hamis próféta lép fel, akikről a mi urunk előre megmondotta, hogy tartsuk távol magunkat tőlük, semmiben se higgyünk nekik, és ismerjük továbbá azt is, mert előre megmondotta nekünk, hogy mi fog történni velünk az ő halálból való feltámadása és mennybemenetele után.
2. Megmondta nekünk, hogy megölnek bennünket, és neve miatt gyűlölnek minket, számosan lépnek fel a nevében, mint hamis próféták és álkrisztusok, sokakat félrevezetnek, mint ahogyan ez mostanában bekövetkezett. Az ő nevében ugyanis sokan tanítanak álnokul istentelenségeket, káromlásokat és gyalázatos dolgokat, amiket a tisztátalan lelkű ördög ültetett el lelkükbe, azt tanították és tanítják még ma is. Náluk éppúgy, mint nálatok, azt szeretnék elérni, hogy szakítsatok tévelygéseitekkel, mert tudjuk azt, hogy mindenki megtehetné, hogy az igazat mondja, de nem teszi meg, és az Isten ítélni fog felettük, mint ahogyan ezt maga az Isten is tanúsítja, amikor Ezekiel által azt mondja, hogy megfigyelővé tettelek Juda házában. Ha a bűnös vétkezik, és te nem emeled fel szavad előtte, így bűne folytán odaveszik, tőled kérem számon az ő vérét, de ha te figyelmezteted őt, ártatlan leszel (vö: Ez 3, 17-19). 4. Éppen ezért aggodalommal törekednünk kell arra, hogy az Írásoknak megfelelően beszéljünk, és ne saját hasznunkat tartsuk szemünk előtt, elismerést hajhászva és élvezetvágyunk kielégítésére, és senki sem vádolhat meg benneteket ezek közül bármelyikkel is. És mi sem úgy akarunk élni, mint népetek vezetői, akiknek az Isten is a szemére veti gonoszságaikat ezen szavakkal: Fejedelmeitek a tolvajok társai, szeretik az ajándékokat, a megvesztegető adományokat vadásszák (vö: Iz 1, 23). Ha mégis közülünk valakit ilyennek ismernétek, akkor sem az írásokat és Krisztust káromoljátok miattuk, és ne arra törekedjetek, hogy azokat másképp értelmezzétek.
http://churchofgod.hu/content.php?act=jusztinosz-trifon
Azok az egyházak,amelyekben tagadják Krisztosz ezer éves földi Kiráysága előtti első feltámadást,
és azt, hogy Khrisztosz és társai a földi Jeruzsálemből fogják kormányozni az Isten Kiráylságát,azok mind a Sátán szelleme által lettek létrehozva.