Nekem az olvasnivalók terén különböző korszakaim voltak és vannak: még 9-10 évesen az Egri csillagok volt a kedvencem. 12-13 évesen a nyári vakáció alatt kiolvastam a barátnőm szüleinek a könyvszekrényéből a Jókai összest. Aztán kamaszként anyu elég sokszínű választékából megengedte elolvasni különböző könyveit, az általa féltve őrzött Elfújta a szél és a Manderley-ház asszonya kötetekkel az élen. Huszonévesen már a kortárs magyar költőket, írókat faltam, több dedikált kötetem is van tőlük.
Aztán sokáig maximálisan a munkámhoz kapcsolódó, többnyire szakirodalom vette át az első helyet, ami azért elég széles horizontot jelentett. Romantikus regényekre nemigen maradt időm, inkább novellákra, pl. az évente megjelenő Körkép kötetekből.
Jó ideje a kutyás irodalom, élén Csányi Vilmos köteteivel, és néhány más , szívemnek és érdeklődésemnek kedves téma, ill. szerző köti le az érdeklődésemet és az időmet. Mint pl. a színházakkal kapcsolatos könyvek, vagy az egészségtudatos életmód irodalma.
De érdekel a politika is - igényesen megválogatva a számomra hiteles szerzők írásait.