Petyus45 Creative Commons License 2024.10.23 0 0 573

Sziasztok!

Tervem alább, mit gondoltok?

1. Korom és megelőzés.

Jelenleg 24 éves vagyok, hajam állapota nw2 és a forgóm is ritkul. 1 Évig használtam finaszteridet, és abban az 1 évben nem haladt tovább a folyamat.
Nincsenek mellékhatásaim szerencsére. Úgy gondoltam hogy túl agresszív nálam a folyamat ezért úgy ítéltem hogy valószínű a fina nem lesz hosszú távon hatásos. Ezért dutaszteridre váltottam 1 hónapja. 2,5 mg-al kezdtem ami a legmagasabb hatásos dózis, annak érdekében hogy hamarabb felépüljön a szervezetemben a kívánt hatás (Ez lassabb dutaszterid esetén ezért kezdtem így.). 1. hónap "loading phase" megvolt tehát visszamentem a standard 0.5 mg-ra, és ezt fogom használni a jövőben. Ha esetleg rosszabbodik a helyzetet fel tudok menni egészen 2.5 mg-ra, és akkor az marad a rendszeres dózis.
Ez az 1 hónap legmagasabb hatásos dózis arra is jó volt hogy megtudtam, tudom tolerálni ezt az adagot is. A cél hogy a folyamatot hosszan kitoljam, megállítsam.

2. Potenciális visszanövekedés serkentés.

Helyi minoxidilt tervezek használni, ha esetleg nem reagálok rá ami gyakori, használni tervezek egy dermapent 2 hetente egyszer, 0.5mm mélységben hogy a felszívódást elősegítse, ezenkívül a helyi tretinoin elvileg segítheti a minoxidil hatását.

3. Potenciális hajbeültetés.

Dr Zarev, nagyon drága lesz és sok idő mire sorra kerülök ha elvállal, de őt akarom. Nem érem be kevesebbel. Igyekszem majd felvenni a kapcsolatot vele, gyanítom nem lesz egyszerű. Kevés graft, konzervatív hajvonal a célom, és egy kis sűrítés hátul. Ha később kell új beavatkozás mert a dutaszterid valamiért kifáradna akkor szerintem ő a legjobb.

4.Végcél

28-45 éves koromig egy sűrű nw2. Ha nyerek magamnak 17 szép hajas évet megérte.

Bármiféle konstruktív kritikát, meglátást szívesen várok.