"Én a Newton törvényekről beszélek, amelyekből te megbuktál. A bohócfizikád ostobaságaihoz nem érték azt meghagyom neked".
Abszolút nem értesz a Lorentz elmélethez, mégis bohócfizikának nevezed! Ha pedig nem érted a nemadiabatikus Lorentz kontrakció mechanizmusát, ajánlom, hogy olvasd el Jánossy Lajos relativitáselmélet a fizikai valóság alapján c. könyvében a 195.-197. pontokat (V. fejezet, A Lorentz deformáció mechanizmusa alfejezet), és meg fogod látni, hogy primitív bírálatod miatt megbuktál fizikából. Megjegyzem , hogy, még sohasem olvastam vagy hallottam volna, hogy a Lorentz elméletet valaki bohócfizikának nevezte, te vagy az első.
"Mert jól tudják, hogy az egész alapja ostobaság. Nincs éterszél..."
Az az állítás, hogy nincs éterszél a speciális relativitáselmélet alapvetése. A Lorentz elméletben van éterszél, és ott egyáltalán nem ostobaság! Az a baj, hogy semmit nem tudsz a Lorentz elméletről, ezért vagy annyira magabiztosan elítélő! Ajánlom, olvasd el Jánossy Lajos relativitáselmélet a fizikai valóság alapján c. könyvében az 54.-57.pontokat, a 71.- 80. pontokat, a nemadiabatikus Lorentz kontrakció/extrakció megértéséhet a 195.-197. pontokat. Ezt a jelenséget Jánossy Lajos egy rúd hirtelen felmelegítéséhez hasonlította, amikor is a rúd részecskéi még nem tudták az új egyensúlyi konfigurációt felvenni. Ebből a hasonlatból is látható, hogy a Lagrange függvény megváltozik nemadiabatikus Lorentz kontrakció/extrakció esetén és ezáltal elsőfajú perpétum mobile jön létre.
Egy alternatív elméletet nem lehet ostobaságnak nevezni a konkurens elmélet szemszögéből!