Empok Nor Creative Commons License 2024.10.23 -1 1 24616

Egyébként azt gondolom, hogy ez a "William Shatner egó" dolog nagyon fel lett fújva. Nekem kicsit inkább úgy tűnik, mintha Hollywood-ban azért utálnák, mert nem az ő játékszabályaik szerint játszik. A TOS-el kapcsolatban azt mondták róla, hogy állandóan szerepelni akart, de hát azt azért könnyen elfelejtik (főleg George Takei), hogy a 60-as években a sorozatok ilyenek voltak. Kirk, Spock, McCoy, ők a főszereplők, a többi karakter valójában mellékszerep, akik néha kapnak kisebb szerepeket. Nyilvánvaló, hogy Shatner - főleg így 93 évesen - nem érti az amerikai 'nerd' kultúrát, nem fogja azt mondani, hogy "óóó, én vagyok Kirk kapitány" hogy a sikítozzanak a rajongók, ez számára infantilis lenne. De rengeteg beszámoló van olyanokról is, hogy igenis kedves volt a rajongókkal. Én egyébként láttam több dokumentumfilmjét is, kifejezetten kedvelem, kedvelem a humorát, érdekesek a gondolatai, kicsit hatásvadász, de érdemi és egyedi gondolatai vannak, nem sablonszövegek.

Érdemes megnézni a dokumentumfilmet, ami idén jelent meg róla, a You can call me Bill-t, amiben elmeséli, hogy pár hónappal a Star Trek után, amikor a Holdraszállás volt, egy kocsiban aludt és onnan nézte, mert annyira nem volt pénze. A TOS-ért járó eleve kevés fizetésüket a végén nem is teljesen kapták meg.

Egyébként szerintem Shatner kifejezetten szívesen benne van az ilyen jellegű hülyéskedésben, csak nézd meg az IMDB-n hogy miket vállalt be, az Én kicsi pónimban is volt már szinkronhang, szerintem nem kizárt hogy ne vállalja el. :)

Előzmény: ron89 (24615)