Alternative Thor Creative Commons License 2024.10.21 -1 1 220921

Ez a náci koncerthirdetés nekem nem volt meg. A szeptemberit meg sem nyitottam, akkor jutott eszembe, hogy létezik, amikor most kitették az októberit.

Szerintem hülyeség ez ebben a formában, vagy legalábbis számomra az, egy olvasót tuti vesztettek, nekem ehhez nincs türelmem. Csináljanak egy rendes honlapot, tele interjúkkal, meg a szokásos rovatokkal, tök felesleges ezeket ilyen mívesre betördelni és ingyen felbaszni egy pdf-en, nagyon sok munka, és semmi értelme. Én eleve utálok hosszú cikkeket gépen olvasni, mobilon pláne. A printet ledobom az asztal sarkára, aztán ha lefekvés előtt eszembe jut, akkor fellapozom 5 percre, beviszem a kádba, akármi, biztos nem fogom beindítani a laptopot, és megkeresgélni, hogy na mit is írtak az Oranssi Pazuzuról. Ráadásul speciel a lemezkritikák szinte mind fenn voltak már előtte a honlapon, most annyi történt, hogy megdizájnolva betördelték, hát köszi szépen, így is, úgy is közhelyek maradtak. A nyomtatott újság elöl lehet hónapokig, ezt a digitálist már másnap elfelejtettem, hogy van. Sorolhatnám hosszan a kifogásaimat, ezért vagyok kíváncsi, hogy ki hogyan viszonyul hozzá.

Előzmény: Engrave (220915)