Button Creative Commons License 2000.06.14 0 0 36
Hellosztok!

Végre beindult ez a fórum.Én is játszom ezzel a játékkal a 2000-es adatokkal.Az Arrows-t indítottam el. Az első évben a pilótáim az erős középmezőnyhöz taroztak és szereztek egy győzelmet egy esős versenyen.Ennek köszönhetően lett egy motorszerződésem a BMW-vel igaaz csak ellátó szinten de legalább nem kellett fizetni érte.2 évre leszerződtem a egy nagy szpnzorral aki fizetett 23milkót egy évre.Pilótának Buttont és Dinizt nyertem meg mindkettőt 3 évre.Diniz fizető és a szponzoroknak köszönhetően nem kellett aggódnom az anyagiak miatt,és elkezdtem bővíteni a gyárat.A következő év nagyon szar lett mivel későn készültek el az autók és csak 20%-sak voltak ezért el sem tudtam indulni sok versenyen de az év vége felé jobb lett az autó.A mostani év a harmadik a csapat nagyon jó az első 10-ben simán benne vannak a pilóták sokszor első helyekért harcolnak.Button második a vb-ben!A következő évre a Peugoet-tal szerződtem le méghozzá Works szinet így fizett 10milkót!Van egy tőkeerősebb szponzorom is,így a következő évben szerintem nem lesz sok esélye a többi csapatnak.Hát ennyi remélem nem untattam senkit.Nagyon jó felhozni egy kis csapatott.

Előzmény: gpw (35)