Valóban, de ezzel együtt a kieséses szakaszra nevezhető lenne, ha jól tudom. A bajnokságba és kupába pedig előbb is. 9 meccset a BL-ben persze valahogy ki kellene húzni.
Kérdéses, hogy milyen állapotban van a válla: https://www.handball-planet.com/sander-sagosen-shoulder-is-not-ok/
Sagosen biztos, hogy zsebbe nyúlós lenne, de valószínűleg nincs már olyan fizikai állapotban, hogy a német klubokkal versenyezni kelljen érte. Én egy kicsi nehezen is tudom elképzelni Remili mellett., de ő egy pár évre megoldás lehetne. (ElDeraa kérdéses, hogy mikor és milyen formában tér vissza... Ha keresztszalag, akkor mire újra 50 perceket tudna játszani az legalább egy, de lehet inkább másfél év...) A Kolstad meg jó eséllyel kiesik a BL-ből és a bajnokságban is kikaptak az Elverumtól... korai még bármit kijelenteni, de nem biztos, hogy BL indulók lesznek. Ott szerintem az egész projekt értelme megkérdőjeleződött.
Ha a Palmarsson pletyka igaz, akkor olyan erővel akár Laugét is meg lehetne próbálni reaktiválni. (meglepődnék ha nem próbálnák...) A kérdés, hogy ő akarná-e? Gondolom nem, de kitudja... :)