micskooo0813
2024.10.18
|
|
0 0
65870
|
Sziasztok
Egyéni vállalkozóként árulok már nagyon régóta az ebayen (.com , a többin nem vagyok) ,valamikor év elején elkérték az adószámom, megadtam minden ok volt. tegnap éppen töltöttem volna fel egy terméket és nem engedte, írta hogy elértem valamilyen határt német törvények szerint meg nem is tudom miket, nem nagyon érdekelt mert láttam hogy azt kéri hogy át kell váltanom üzleti profilra (eddig nem is tudtam hogy nem azon vagyok) igy azonnal megtettem. Emlékszem már annak idején is amikor átállt az ebay a közvetlen bankszamlaszamos kifizetésekre hogy iszonyat sokat szenvedtem amire beállítottam az adataimat úgy hogy elfogadta. De most megint elkezdődött... a bankszámlámat amit használtam eddig (Revolut) azonnal elutasítja azt írja nem tudja verifikálni, csak egy Iban szamlaszámot kér, a Revolutot nem fogadja el, az Mbk t nem fogadja el, megadtam neki az Erstet azt elfogadta de reggel megint kérte hogy updateljek mert valami nem ok.
Tudna nekem valaki segíteni akinek volt ezzel problémája? A adataimat elfogadta a business névhez a nevem van megadva
Nagyon nagyon szépen megköszönném ha valaki akinek volt ilyen gondja segítene beállítani.
|
|