Trooper__ Creative Commons License 2024.10.18 -2 2 510909

Gratulálok az íráshoz. Azért érdeklődtem tegnap itt, hogy valami sajtóorgánumban volt-e publikálva az írás, vagy egyelőre szűkebb körben. Az előbbi hírértéke nagyobb lenne, de azóta látva az első VSZK írást, már az is bejárta az internetet, lehozta az nso is, így egyben biztosak lehetünk, eljutott Sanyi bácsiig a hír.

Na most én Mókuci helyében, ha ragaszkodnék a székemhez, olyan prémiumot dobnék fel a vasárnapi meccsre, mint a szél. És persze a fiaink nyernének is...

Ezzel mondjuk hosszútávon jól nem járnánk, de legalább lenne egy kis öröme a drukkereknek.

Hosszú meccsre járási böjtölésemet vasárnap, főként miattatok megtöröm. Nem tudom, ezzel ártok-e a kezdeményezésnek, vagy sem, de hátha tanúja leszek vmi változásnak.

Kitartó és álhatatos munka vezethet csak eredményre, hogy végre rend legyen a Fáy utcában. Én nem bízok Móka Mikiben, így azok pártján állok, akik szerint ki kell baxni a pitsába, mint szakmai igazgatót, és elképesztő távol kell tartani minden szakmai munkától. Ezt nagyon kemény döntésekkel lehetne csak elérni fentről, remélem lesz rá hajlandóság.

Előzmény: Szvik9 (510906)