A kérdés úgy merült fel, hogy hétvégén kasztniznia kellene, nem sokat egy kéttenyérnyi foltot lemezen. Arra a porbeles nem igazán alkalmas. Vizont tegnap reggel azt vette észre, hog yvalahogy vizet kapott a normál huzalja, és kicsit megrozsdásodott. Azzal nem akar dolgozdi teljesen jogosan, ideje meg nincs hogy elmenjen másik tekercsért. Ugyanúgy hobbista mint én szóval az sem játszik, hogy akkor munkaidőben elmenjen a boltba, a hegesztőboltok nincsenek nyitva hétvégén a rendelés meg nem jön meg.
Adnék én neki de másfél óra autózás tőlem. Porbelese viszont van, és jött a megváltó ötlete, hogy majd mégis azzal fogja megcsinálni de védőgáz mellett mert akkor majdnem olyan lesz minta tömör huzal. Én meg lehülyéztem. :P
De látod, itt sem egységes a vélemény a fele azt mondja jó(jobb) lesz, a másik fele azt hogy nincs hatása, vagy szarabb lesz, és mindkét fél hivatkozik youtube videókra is, szóval egyelőre nincs konszenzus.
Nekem is van itthon mindkettő, lehet, hogy vasárnap lesz némi időm, és húzok pár csíkot egy vastagabb lemezre ( mondjuk ettől még vékony lemezen lehet szar szóval az is lehet hogy vágok egyes lemezt és illesztésben kipróbálom azon is).