Ilhilla Creative Commons License 2024.10.16 0 3 2177

Zsófihoz a (kan)dúrok helyett csőd(örök) érkeztek a lepukkant autóikkal. Egyedül a fehér "musztángon" érkező nagymenő lógott ki a sorból, de ő még kisfiú ide!

Nem tudom, de nekem egyik sem szimpatikus, talán háromgyerekes illene a nőhöz, legalábbis magasság alapján! Tánctanár tuti benne lesz a kiválasztott brigádban, vele sok dologról lehet beszélgetni, "világpolgár"!

Casanova megmutatta a műhelyben a -gondolom saját maga összetákolt- puncivakarós széket, de nem ültette rá Természetgyógyászt, csak megemlítette, mi történt "rajta" egy éve. Természetgyógyász próbálta "megvuduzni", vagy "isteni energiával" feltölteni, nem godolta, hogy Józsi gazda már "tele van", mert Diuska látványa eléggé feltöltötte! Ő nem biztos, hogy kell a gazdának, mert -elmondása szerint- "egyformák vagyunk", bár a milánóija plusz pontot érdemel, nem került neki pénzbe az éttermezés. 

Az én fantáziám még mindig Lajos gazda körül forog, de talán soha nem tudom majd meg (bár felvették), mi minden történt közte és a hozzá jelentkezők között! 

Előzmény: Mazsola0070 (2175)