bethsabé Creative Commons License 2024.10.15 -1 0 198983

. Amiképpen te is elfelejtetted előző létformádat. Általában az emberek azt nevezik "semminek", ami nem hat az öt érzékszervük egyikére sem. 5 nyomorult érzészervhez akarják a végtelen bonyolultságú LÉT-et igazítani. Ez az igazi nyomoronc elképzelés!!!!  

--------

-Én az ilyen ideológiákba, elméletekbe  és eszmékbe nem szeretnék belemenni, mert a létezésünk előtt senki sem tudja, hogy mi volt ő előtte. Én úgy gondolom, hogy egy petesejt és egy hímivarsejt egyesülése után fejlődtem emberré. A létezésemet onnan számolom, ahogyan megfogantam az anyám méhében.

Azt gondolom, hogy a zsoltáríró sem fogalmazott másképpen. 

--

Zsolt 139,16 Látták szemeid az én alaktalan testemet, és könyvedben ezek mind be voltak írva: a napok is, a melyeken formáltatni fognak; holott egy sem volt még meg közülök.

------

Ha elolvastad volna a Bibliában, amire már többször is hivatkoztam, hogy az Isten az ilyen emberi filozofálásokat elveti, hogy mi volt előbb, a tyúk vagy a tojás.

-

1Kor 1,20 Hol a bölcs? hol az írástudó? hol e világnak vitázója? Nemde nem bolondsággá tette-é Isten e világnak bölcseségét?

-

Én mindig az Istenből indulok ki és nem az emberek filozófiájából. Nem tudom, hogy mennyire voltam így értehető.

Én a halálomat úgy képzelem el, mintha mélyen aludnék a feltámadásig.

--------------

János:

11. Ezeket mondá; és ezután monda nékik: Lázár, a mi barátunk, elaludt; de elmegyek, hogy felköltsem őt.

12. Mondának azért az ő tanítványai: Uram, ha elaludt, meggyógyul.

13. Pedig Jézus annak haláláról beszélt; de ők azt hitték, hogy álomnak alvásáról szól.

14. Ekkor azért nyilván monda nékik Jézus: Lázár megholt.

----

Ahogyan Lázár feltámadt akkor,  úgy majd én is az ítélet nap alatt fel fogok támadni. Istenben bízom inkább, mint embereknek.

Előzmény: Ayrton64,5 (198981)