Remélem most már kicsivel többet fogunk foglalkozni Popoviccsal, mint a körmendi jegymizériával. Kíváncsi vagyok, hogy ezentúl újra Ákos fog majd kezdeni és így próbálják majd Nikolát tovább meccsben tartani vagy ez csak ma egy egyszeri dolog volt? Jó képességű center, de a Körmend ellen is látszott (ahogy erről a múltkor írtam), hogy valami nem stimmel vele. Ezzel csak az a baj, hogy szimpla fizikális problémája nem lehet két hónappal az alapozás megkezdése után. Szóval nekem ez egy kicsit rejtély, de jó lenne, ha rendben lenne szerdára meg természetesen a szezon további részére is, mert még egyszer mondom szerintem ő egy jó igazolás (amennyiben az egészsége rendben lesz).
Ma külön gratulálok Kristófnak és Marvinnek. Előbbi egyértelműen előrelépés Krivihez képest, de ahogy erről már korábban írtam a lényeg a BCL lenne, hogy ott is érezhessük ezt a minőségi különbséget részéről.
Diggsnek meg 1/4 tripla után is el kellene vállalnia az üres dobásokat, mert ha jól számoltam, akkor ezt követően minimum kettő, de lehet, hogy három ilyen helyzetet sem dobott el. Ha tudja magáról, hogy jó kinti dobó, akkor nem kell sokat gondolkodni 25%-os addigi mutató után sem.
Szerdán a szezon eddigi legfontosabb mérkőzése következik. Remélem nagy élmény és kiváló hangulat fog minket várni, jó lenne egy komoly bravúrt elérni.
A Reggiana főpróbája remekül sikerült, az olasz bajnokságban győzték le hazai pályán a Treviso csapatát 88-64 arányban, egy komoly 55-26-os második félidővel.