Hari Creative Commons License 2000.06.14 0 0 137
Ejnye, bejnye, nincs órátok? Az NCR-es boltos akkor pipul be, ha nyitvatartási időn kívül akarsz nála vásárolni.

A Pariah Dog-ra olvastam egy jópofi megoldást valahol: A Sierra Army Depot-ban van egy ilyen "biokivonatokat" gyártó kütyü, ha jól emlékszem a harmadik szinten. Megfelelő Int/Science/Repair szint esetén működtetni is tudod. A társaidat hagyd valahol, a kutyust némi cselezgetéssel csaolgasd be az extractor kamrába, csukd rá és a gép menüjéből válaszd ki a "Canine (kutya)" opciót. Ettől lesz egy frankó gélesített kutyakivonatod és ha jól tudom elmúlik a jinxed is. Ismétlem, ezt csak olvastam, mert nekem a SAD-ból mindig elegem volt, nem tudtam olyan magas műszaki skillekkel bemenni, hogy az összes elektromos mezőt le tudjam kapcsolni és csak felzabáltam a stimpakjaimat.

Apropó, jut eszembe. A gecko-i erőmű diszkjén kívül legalább 6-8 egyéb lemezt is lehet találni a programban. Van olyan számítógép, ahol ezeknek valami hasznát lehet venni? Én Vault Cityben, a 13-asban és San Franciscoban próbálgattam őket, de sehol semmi érdemi infót nem produkáltak.

Előzmény: getom (135)