Kwisatz Haderach Creative Commons License 2000.06.14 0 0 134
Helló
Kérdésem lenne a Nagytudásúakhoz...mitől lehet, hogy egy boltos ellenségessé válik?

épp NCR fordult elő (a kinti alacsony termetű fegyver kereskedővel) és bizony elég érzékenyen érint

emlékeim szerint nem csináltam neki semmi rosszat, épp Reddingből mentem oda, útközben mondjuk összeakadtam valami mobs és thug párviadallal, dehát annak nem lehet köze hozzá, nem?

szóval mikor bementem a sátorba eccerűen nem hajlandó velem beszélni :(

most morci lennék, ha újra kellene töltenem valami nagyon korábbi részt, mert a wadabadadigi bánya nem volt azért olyan nagyon eccerű, legalábbis nekem

egyébként nem tüzeskedtem, mert lángszóróm sajnos nincs, hanem pofozkodtam, roppant hatásos volt, a power fisttel olyan 59-60-kat sebeztem (kb. minden 3-4 ütésre) Sulik is néha a kalapácsával benyomott 20-25, Cassidiy meg szerencsés esetben a CAW-val olyan 25-45, úgyhogy lement a dolog

csakhát idő volt, ejnye meg bejnye

ja egyébként small gunom megvan, olyan 110% cirka, úgyhogy taggal felvettem a lockpicket, most 100 felett van és Vault cityben pl. mindent ki tudtam nyitni, remélem az army depo is menni fog (hehe, meghogy fokozzam a hülyeségemet felvettem a scout perket is, csudijó használhatatlan perkjeim vannak, ojvé)