Lehet, hogy nem figyeltem eléggé, de Diuska mivel is foglalkozik tulajdonképpen?
Úgy emlegeti az erotikus háttértáncot, hogy azt hittem (Józsi is!), hogy főfoglalkozásként űzi az ipart. Fellép itt-ott, gagyi szórakozóhelyeken, falunapokon gagyi zenekarok mögött. Mert hogy semmilyen munkáról nem beszél, amivel a napjait tölti. Közben kiderült, hogy 40 évesen állandóan diszkóba jár, gondolom, egyedül, és ott - szerinte - erotikusan vonaglik, de attól ő még nem táncosnő. Az egészből csak a "háttér" stimmel, szegényke alighanem egész életében a háttérben tartózkodott.
A másik, amit nem értek: Lajosunk hogyan képzelte, hogy az egész napos randik során majd a hölgyek találnak ki programot, és persze főznek is neki, hogy a háziasszonyi képességeiket is tesztelhesse. Jogos igény, csak nem tudom elképzelni, hogy ha Bivalyröcsögén vendégeskedem, honnan a bánatból tudnám, hogy abban a kis faluban hol, mit lehet beszerezni, hol és hogyan rittyentek valami főtt ételt. (Milyen konyhában?) Szóval nem csak Diuska lustaságának tudom be, hogy vendéglőbe vitette magát Józsival. Szerintem az lenne a minimum, hogy a gazdák ellátják a vendégeiket, de a mostani szezonban egyikük sem jeleskedik e téren.