Haza erkeztem a rovid nyaralasbol; Nagyszeruen ereztuk magunkat Myrtle beach South Carolinaban felesegemmel. A tengeri sos levego nagyszeru hatassal volt ram. Volt sok seafood,szinhaz, IMEX mozi, meg egy kis pecazas is.
Latom nagyon sok minden tortent a topicban mig tavol voltam. Megerem majd mindet elolvasni. Nem is vagyok biztos benne, hogy kik ezek az "UJ" tagok.
Mit jelent nekem a szo "SZABADSAG" ? Azt, hogy nem kenyszeritik ram masok elveit, mint ahogy a kommonizmusban tettek.
En is lattam sok hujeseget miota Americaban elek, de nem izgatom magamat miatta. Minek izgassa magat az ember olyasmin amirol nem tehet, amin nem tud valtoztatni.(vernyomas)
Szerintem nem sokra megy az ember, ha allandoan hibak utan kutat. Aztan meg ha vannak olyan torvenyek, hogy Tilos! A JARDARA KOPNI. Hat akkor korulnezek hogy mas meg ne lassa; Aztan kopok a jardara.
Butasag jon minden formaban. A hervenes evekben tolmacsoltam ujonan erkezet Magyaroknak. Az volt az elso kerdesuk; Hol lehet felvenni az ingyen gepkocsit. A kezdo oraberek sem tetszettek nekik.
Nem akartak megmaszni a letrat mint ahogy en tettem. Ha jol emlekszem, egy ev utan Californiaba mentek, mert alitolag ott a penz a fakon terem es csak le kell szedni.