Lower Decks 5. évad trailer!
Persze azért ez sem teljesen "igazi" Star Trek, de ez legalább tényleg Star Trek rajongóknak készült, Star Trek-et látott emberek által. Az utalások, a viccek, ebben a trailerben is a T'Pol vagy Harry Kim poén mind olyanoknak szól, akik szeretik és értik a Star Treket, csak hajlandóak közben akár nevetni is bizonyos elemein. Szóval én nagyon is várom, kíváncsi vagyok kiket hoznak vissza és a karakterek a sok humorizálás mellett némi drámát is kaphatnak, mint az előző évadban.
https://www.youtube.com/watch?v=G8WRgPfjB4E
Azt tervezem, hogy megnézem és ezzel én befejeztem a Star Treket. Majd ha a Strange New World-ben lesz valami érdekes, mint a 2x08 az előző évadban, megnézem, de aktívan, évadszerűen amíg a CBS kezében van, nem fogom nézni. Viszont az is biztos, hogy a Lower Decks és a Legacy megfúrásával Kurtzman végleg az ellenségemmé vált. Itt volt nekünk Mike McMahan és Terry Matalas csinálni olyan tartalmat, ami tényleg Star Treket kedvelő embereknek készült. És ez az egoista és egyben rendkívül ostoba ember elvette ez az álmot és beletörölte a lábát. Mostantól nem elég nem nézni, az 31-es baromságot és főleg az Akadémia nevű várható szennyet, (amire nagyjából az életemet fel merném tenni, hogy egy szenny lesz), nemcsak nem nézem, hanem aktívan, cselekvően fogok ellenállni. Ahogy már el is kezdtem, minden külföldi fórumon aktívan kampányolok hogy bojkottáljuk, hogy buktassuk meg, mindenhol, youtube, reddit, instagram, mindenhol posztokat, kommenteket, amit csak lehet be kell vetni.
Ezek kívül itt és most szeretném meghirdetni, a "Feszült vagy? Ne a szeretteiden vezesd le, hanem Alex Kurtzmanen"-mozgalmat.
Az ötlet lényege, hogy mostantól ha mostantól nagyon ideges, feszült vagy, nagy nyomás van rajtad és úgy érzed, hogy nem tudod visszafogni magad, hagyd békén a körülötted lévő embereket, inkább gyere és küld el a francba Alex Kurtzmant! Írjál neki, írj az oldalára, ne az embereknek, hanem közvetlenül neki, nem kell kímélni, mert megérdemli, természetesen. Mostantól tehát ha:
- felbosszantottak a munkahelyeden? - "Alex Kurtzman egy szellemileg 5 éves szinten lévő kókler"
- felbosszantott egy családtag? - "Alex Kurtzman egy óvodás gyerekverset sem tudna megírni"
- aggódsz egy fontos esemény vagy döntés miatt? - "Alex Kurtzman minden idők legtehetségtelenebb írója"
- úgy érzed, hogy nem vagy elég jó abban, amit csinálsz? - "Még mindig jobb vagy benne, mint Alex Kurtzman"
Ez a mozgalom társadalmilag is hasznos, sok emberi konfliktus kerülhető el és emellett még Hollywood is megtanulja, hogy mi történik azzal, aki benzinnel locsol fel és gyújt meg egy franchise-t.