MrJones512
2024.10.10
|
|
0 3
70204
|
"Az unió alapítói szerintem már megbánták, hogy ész nélkül beengedtek mindenkit." Miért bánták volna meg? Gazdaságilag egy remek lehetőség volt - most is az - a kelet-európai csatlakozás. A lecsúszó Magyarország ugyan egyre inkább elveszíti a piac jellegét, az igaz... de két banánért dolgozó rabszolgamunkásnak még mindig jók vagyunk. Persze ha Orbán úgy szívatja az európai gyárakat, hogy közben keletre kacsintgat, akkor hiába ócsítja tovább a magyar munkaerőt a hazug "versenyképesség" mantrával, akkor bizony fel fognak pakolni és tovább állnak. Nna, AKKOR leszünk kirúgva az EU-ból a picsába! (Persze nem konkrétan, csak épp olyan taknyosra lesz szopatva az ország, hogy megszerezzük az Elsőszámú Nettó Befizető érdemérmet, ami után önként és dalolva fogunk ripsz-ropsz kilépni.)
"Hallottam már olyat, hogy feloszlanak, majd újra megalakulnak, de a koloncok nélkül." Minek? Szénné lehet szívatni egy tagot anélkül is. A gazdaságit fentebb már említettem, de ezen kívül is vannak még lehetőségek (hint: nem csak Szentpétervárról lehet széttrollkodni a magyar közéletet, továbbá nem csak Putyinnak van mindenféle aktája az Orbán & co. viselt ügyeiről.). |
Előzmény: Nyúlszájú (70162)
|
|