Boymadi Creative Commons License 2024.10.09 0 1 21030

Amennyit láttam Felix Möllerből eddig mindig nagyon meggyőző volt és még csak 22 éves. Tavaly pletykálták őt Szegedre is, mégsem ott kötött ki, annak ellenére, hogy a volt edzője Szegedre ment. Szerintem ez a hír totál kacsa, nyáron szerződött az Aalborghoz, 3 évre, ráadásul konkrétan nem emlékszek rá, hogy mikor is sikerült fiatal, skandináv játékost igazolnia a Veszprémnek.

Nah jó, talán Nilsson volt az utolsó... de akkor már ő is bl győztes volt. De ez már jó pár éve.

Ha Fabregas tényleg megy, akkor én a legjobban talán egy fiatal, tehetséges játékosnak örülnék, mint amilyennek Felix Möller tűnik. 

2025-ös szezonra Karalekről már úgyis lemaradtunk. Ha minden igaz akkor Golla és Saugstrup szerződése 2026-ban jár le, szóval ha őket bárki is szeretné, lassan velük már ugyancsak meg kellene állapodni. Eleve erősen kérdéses szerintem, hogy őket el lehet-e hozni a Bundesligából egyáltalán? És ha igen akkor is maradna egy átmeneti év, mert kivásárolni valószínűleg baromi drága lenne.

Ennél reálisabbnak és értelmesebbnek tűnik az, hogy Pechmalbec lesz az első számú beálló (és szerintem ő elég jó annak is) és mellette lesz még valaki (Grahovacon kívül).

Előzmény: Bembi86 (20999)