Keddi napon teljesen tele volt a vendégszektor Fehérváron és szombaton is teljesen tele lesz a vendégszektor a 220km-re lévő Pakson.
Szerintem ezzel le is lehet zárni minden spekulációt, hogy ki áll a csapat mögött és ki nem.
Mint ahogy a kiesős szezonban is folyamatos hazai (és sokszor vendég) teltházak mentek.
Teljesen mindegy, hogy mit gondolok a bojkottról (nem is én járok Szombathelyre meccsre így az is mindegy, én mit gondolok), de amivel magatokat spanoljátok, az egyszerűen hülyeség.
Lehet, hogy a Körmend tábor sem fog semmit elérni - szerintem: nem fog, nektek belefér, hogy párszázezerrel kevesebb a jegybevétel mert korlátlan pénz van és úgyis mindig k***va frusztrálva voltatok, hogy nyertes meccseken is le vagytok szurkolva, de az a narratíva, amit toltok: nem igaz, lásd első mondat: Keddi napon teljesen tele volt a vendégszektor Fehérváron és szombaton is teljesen tele lesz a vendégszektor a 220km-re lévő Pakson.
Iszonyat jó csapatotok van - megint - jó lehet most Falco szurkolónak lenni, élvezzétek, van mit.