BerCLas Creative Commons License 2024.10.09 -8 5 22023

Nem igen értek itt egy-két véleményt, mert számomra például teljesen megfelelt ez a mérkőzés és a csapat játéka. Egy ilyen szintű csapat nem aszerint fog pályára lépni, hogy az ellenfél csapatának mi a neve, hanem az ellenfél erőssége szerint. Másfél negyed alatt +20 volt az előny, aztán lazábbra vették a dolgot, mi a gond ezzel? Azért, mert Körmendnek hívják a másik csapatot, attól még nem kell szétszedni őket, hanem elég szimplán legyőzni. Azért, mert az elmúlt 20 évben egy ilyen mérkőzés mást jelentett nekünk az nem jelenti azt, hogy ez mindig így is fog maradni. Lehet, hogy ha majd a Falco gyengébb, a Körmend meg erősebb lesz, akkor majd újra előjön a régi érzés, de amíg ez nem lesz így addig nem. Szerintem nincs ezzel semmi gond, ez a klub fejlődésének velejárója. Én inkább nagyon örültem annak, hogy a közönségünk sem adott ki sokat magából, mert ez már csak egy meccs a számunkra jelenleg.

Jövő szerdán a Reggiana ellen jóval nagyobb hangulat lesz és a csapat is magasabb fokozaton fog játszani, mivel rákényszerül. Ez így működik.

Ami viszont engem érdekel, hogy mi van Popoviccsal? Nagyon fontos játékosa a csapatunknak és nagyon kedvelem a játékát is (képzett és magas játékintelligenciája van), de ma a negyedik negyedben mi történt vele? Amit láttam, hogy megállt, amikor a Körmend labdát szerzett, majd rögtön jött az időkérés, és ő az első székre le is huppant magába roskadva, a többiek pedig megsimogatták a fejét. Erőnléti gond vagy valami más probléma? Remélem szerdára minden rendben lesz vele, ahogy Zoli is teljes értékű lesz minden bizonnyal (lehet, hogy már Szegeden játszani fog).