dos48 Creative Commons License 2024.10.09 -1 0 70196

Gyári állapotúra visszaállított mobil kell hogy teljesen saját személyre lehessen szabni. Ilyet garanciával általában kereskedőnál kapni és a jellemző árfekvésük 30E forint. Samsungnál nem tom melyik tipustól felfelé, iPhone-nál a 7-es amitől használható.

Ha jól értem akkor most az ügyfélkapura történő jelszavas bejelentkezés után (asztali pc-ről vagy laptopról) a mobilra kiküldenek egy 30 másodpercig érvényes QR kódot (gondolom a mobilra is és a laptopra is megfelelő alkalmazások kellenek) és a QR-t be kell mutatni a pc kamerájának?

Rohaggyanak meg, én wifis nettel használom az okostelót, telefonkártya nincs benne. Kiszedtem mert idegelt hogy időnként hülye értesítéseket kapok GSM úton amikor csak jutyubozom az egyébként úúútált okos vackon. Valószínűnek tartom hogy a QR kódot telefonszámra küldik, akkor most megint vehetek egy feltöltős nano kártyát mert ami benne volt azzal már egyik butafonom működik.

Szegény Auréliusnak meg egy mobil beszerzésén kívül még új laptopot is kell vennie...   :))))

Előzmény: Emike, a rémszarvas (70192)