kirsan Creative Commons License 2024.10.09 0 0 12661

Köszi, de akkor lehet, hogy nem voltam elég érthető. A levélben az áll, hogy upgrade-elhetek deluxe kabinra vagy lakosztályra. Mindegyiknél fel vannak sorolva a kódok. az Aidán legalább 120 kategória van. Deluxe nem kell, de a lakosztályok közül 1 kivételével a többi tetszene. De abból van a legtöbb. Azért nem fizetnék semmivel többet, de a többiért igen. (Meg persze külön étterem, pezsgők, saját kapszulás kávéfőző jár.) Ezért próbáltam változtatni, de nem ajánlotta fel, hogy milyenre. Viszont azonnal fizetni kell, ha megfelel nekik az ár. És mikor mondja meg, hogy melyik az? Foglalásnál, fizetés előtt lehet választani még azt is, hogy elöl, középen vagy hátul ajánljon fel. És itt? Persze, ha nem vetted igénybe, Te sem tudod. 

Levélre hetek mire válaszolnak. Tudom, hogy melyik utazási iroda aki az elsődleges Mo-on, de őket sem merem megkérdezni, mert egyszer még régen foglaltam így Costát is. Volt egy kérdésem, és felkerestem a Mo-i, Pesten az uszoda melleti irodát, akik a Moi parnere a Costának. Elzavartak, hogy beszéljek azzal, akinél foglaltam. Pedig törzsutasok voltunk náluk. Addig.:)

Előzmény: Caipi (12660)