fargo Creative Commons License 2000.06.13 0 0 3648
Üdvöm,

ide most benézek :-)

Hogy vagytok kollegák, nekem elég hülye pechsorozatom van :-( Kezdôdött azzal, hogy lehalt egy viccmester a számítógépemben, pár nap alatt sikerült is orvosolni, nem érintett érzékenyen, mert azt a gépet csak nyomtatni használtam. Aztán lehalt a MÁSIK számítógépem, a mindennapi melós fajta is, ez már érzékenyebben érintett, mert ha ez kiesik, akkor komoly fennforgás leszen. Még bootolni sem akart, azt írta az ostobi, hogy nem talált bootolnivalót, pedig volt neki 3 is. Szerencsére pár próbálkozás után beugrott a megodás, a kis lithiumos backup elem halt le benne. Szóval ez is megoldódott.

Még aznap este lehalt a tévénk is, semmi életjel, végül is ez sem tragédia, legfeljebb kevesebb agymosást kap a család. Mindenesetre semmi kedvem most új tévét venni, egyelôre szervízben van a drága.

Aztán másnap furcsa eset esett, az Oya Mesterrel voltunk moziban, mikor kiszálltunk a kocsiból, akkor még a helyén volt a rádió egyik tekerôgombja, aztán mikor haza indultunk, akkor meg ott figyelt lepotyogva és eltörve.K A T A S Z T R Ó F A ! ! ! Lehetetlen lett volna lerúgni vagy letörni vagy leszakítani, ráadásul ez egy olyan gomb, amihez az ember egy évben egyszer nyúl, szóval rejtélyes! Sebaj, ma elgurultam Ivanixhoz, ahol megvigasztaltak, mondván ha kell, hoznak nekem új rádiót úgy 200k és 400k között valahol, gomb külön sajna nincs. Szerencsére valaki elárulta egy szervíz nevét, ahol a Volvo rádiókat is javítják, elmentem oda (Fillér utca 90), meg is rendelték nekem a gombot. 2-3 hét.

Más:
Ma ott csücsülök a nejjjem munkahelye elôtt, életem párjára várva, hogy hazafurikolhassam, erre az orrom elôtt kilép egy leányzó a ház kapuján, félénk mosollyal metakommunikál felém, nem tudom mire vegyem a dolgot, csak nézek vissza értetlenül. Csak akkor esett le a kopejka, amikor beszállt egy fekete 240-esbe :-) Szégyen s gyalázat, de nem ismertem meg a mi macskánkat. Ismerôs volt, ismerôs, beza, de nem esett le egybôl. Égtem mint a Téli Palota. (Bocs macsesz, legközelebb kapsz tôlem egy ajándék Whiskast. Választhatsz, hogy hlas legyen vagy májas, OK?)