És máris jön maga a nagy Puncizós, a felsőlajosi hős és női, a Divatdiktátor, a Faölelgető Természetgyógyász és Valagrázós Diuska, a nagy felsőlajosi burleszkkel.
Nem akarom elspoilerezni, de szerintem ami történik, annak az lesz a vége, hogy Jouzsi megtartja mind a hármat, mert mind a három tökéletes Jouzsi szerint, de a legtökéletesebb szerintem (és az RTL szerint) maga a nagy Puncizós, aki (egyik nője szerint) kulturált úriember….
Először egy elképesztően műmájer beszélgetés Nádaival, Nádai szerint mindegyik odáig van érted Jouzsi (már a nők)…
Először jő Valagrázós, Puncizósnak ő volt a csúcson (gondolom ő jön be neki legjobban), Puncizós totál ájtatos üzemmódban, ami néhol átmegy bazsalygós-nyálcsorgatósba.
Puncizós kéri, hogy Diuska mondjon neki valamit, sajnos mond…..Puncizós érdeklődik a valagrázós erotikus táncról, aztán, hogy Diuska előtt lehet-e Istenről beszélni (?!) – igen ezt így, szinte egy mondatban.
Szerinte a szikra megvolt közte és Diuska között, meggyulladni nem gyulladt meg egyik sem.
Közben Nádai bent beszélget a másik két nővel, továbbra is furafejű és furabeszédű Divatdiktátort azt fogta meg legjobban Jouzsiban, hogy keresztény, ezek szerint csak láthatta a korábbi évadot, érdekes, hogy csak ez ragadt meg….
Majd indul a Divatdiktátor a széttört tortának látszó tárggyal, Puncizós majd elalél a szétesett tortától, sőt rögtön el is kezdi zabálni, de közben azért stíröli Divatdiktátor dekoltázsából kivillanó méretes csöcseit is, Puncizós szerint a nekem igencsak taszító nőben minden tökéletes.
Divatdiktátor azonnal belemászik Jouzsi képébe, egész közelről kezd hozzá beszélni az érdekes beszédmódján, nem tudom, én azonnal menekülőre fognám, de Puncizósnak természetesen ő is bejön.
Megtudjuk, hogy Jouzsinak olyan kell, aki harcol érte, aki akarja őt és egyéb gejl dumák, ja és Jouzsi anyjának is olyan szemei voltak, mint Divatdiktátornak, jajjj, nem kellene ennyire túltolni…….elgondolkodom, hogy ezt a dialódust nem egy író írta?
Mert annyira megjátszottak és szürreálisnak tűnik ez az egész.
A vége felé már attól tartok, hogy Puncizós és Divatdiktátor egymásra másznak, de vélhetően ezt a korhatárbesorolás nem engedi.
Divatdiktátor szerint Jouzsi egy karaktán (?), jelentsen ez bármit is.
Közben Diuska előadja Nádainak, hogy Jouzsi egy kulturált úriember……az ajándékba kapott rózsájára (egy szál, hervadófélben), hogy ilyen szépet még nem kapott, mert piros szalag is van rajta…..végül is nem túl nagy igényű a csaj….
Divatdiktátor már kevésbé van elalélva Puncizó ajándékától, de közli, hogy az egy „egyediség alapjáni” – Divatdiktátort azért feliratozhatnák, de ezt pótlandó Nádai később értelmezi a mondókáját…..
Ezután az előbbi kettőnél visszafogottabbnak tűnő Természetgyógyász (se méretes duda, se seggriszálás), a masszázsról viszont elfelejt szólni, Puncizós kielemzi Természetgyógyász személyiségét – ismét csak nagy ájtatos, műfajilag nem is igazán behatárolható dumával.
A végén jő Nádai Puncizóshoz, bazsalyog rá, mint macska a meleg kiflire, és ömlengő duma a nőkről.
Kiderül, hogy Nádainak Természetgyógyász a kedvence, és masszázs is lesz, Puncizótól újra csak a túlvezérelt ömlengés.