Libikém! Asszem akkó mosmár csak nekünk kellene egy randit mekkbeszélnünk, hogy tejjes legyen a sor...mit szólnál egy romantikus sétához a Margitszigeten, asztán egy jó vacsi, kitöltünk közösen egy-két tippmix-szelvényt...és ki tuggya mit hoz még a varázsos éj? :))
A gaz uhrinista reakció elburjánzásának sötét óráiban félre kell tennünk láccólagos csip-csup ellentéteinket, össze kell fognunk a Nagy Cél, paulina eltévelyedésének megakadályozása érdekében!
Szal most tudatom veled: a PM topic Libertine nélkül félkarú és félfarkú óriás, számÍtok rád és a szövetséges janicsárok hadára!!!
Képzeld, mi történt! Elmesélem életem lekkcikisebb szituját... Szóval pénteken randiztam paulinával, béla a király!!!, hö...höhh, utána pm el, a Fonóba. Majd másnap: "az Uhrin-buli életem egyetlen élménye volt..." Bamm! Miccólsz? Ez azé má elég qrva ciki, nem? Asszem simán lefutamgyőztes leszek vele a ciki-topicban! Remélem te azé jobb köröket futottál!
Bookshie, jól lehordott..szerinte HódÍtó Vilmos lennék...valóban?...szerintem, ha már mindenáron király, akkor inkább Földnélküli János...