lao ce
2000.06.13
|
|
0 0
836
|
igen, kedves Mumu
tudom magamrol hogy fekete-feher vagyok. mivel programozok, ezert napi 8-10 oran at fekete-feher modon kell gondolkoznom, es ez ranyomja a belyeget az egesz eletszemleletemre. ennek ellenere tartom magam az altalam tett kijelentesekhez amig valaki meg nem gyoz arrol, hogy tevesek a kovetkeztetesek amiket levontam a tapasztalataimbol es az erzeseimbol. egyebkent makacs is vagyok :), de ervekkel meggyozheto.
es bar tudom, egy bizonyos fajta asszimilacio elkerulhetetlen ha az ember nem akar megtorni, de en nagyon igyekszek nem elfelejteni a benyomasaimat. mert az idovel egyfajta torzulas jon letre az emberben, es ezt bizony vissza kell rangatni a rendes kerekvagasba. azaz, ha megszokom a pia-problemat (huuu de nagy problema persze :), mar fel se tunik. elmossa az ido a rossz erzest. persze, ez igy van rendjen. de ettol meg nem szabad elfelejtkezni arrol, hogy ez hulyeseg es ennek nem igy kellene mukodnie. behajtom a jaromba a fejem, de ettol meg tudnom kell hogy az jarom es nem pedig barsonyfejtamla.
'...de latni fogod a masik oldalt is..' -irta.
en latok egy masik oldalt is. ujra megismetelnem: leirtam, hogy csak es kizarolag a negativ benyomasaimrol irtam.
udv
lao ce |
Előzmény: Mumu (834)
|
|