dapro Creative Commons License 2024.10.04 0 3 20981

A legnagyobb gratuláció jár a csapatnak. Nekem a két hosszabbításos győzelem többet jelentett, mint két sima győzelem, ezek mutatták az igazi erőt. És ezek miatt felejtem is a Sportingot, majd meglátjuk tavasszal. Valóban lyukasak vagyunk, nem is posztokon, inkább első és második sor között. De "hosszú még a szízön", ahogy egyik kedvencem mondá vala. Egy gondolatot engedj kérlek ellenvéleményként: leszámítva a portugal meccset, szerintem 5 világklasszisunk van, természetesen Ludo és Nedim, de most ide sorolnám Lukát (sérülés veszély ellenére) és Rodrit is, eszméletlen védéseivel. Az ötödik Xavi, valamiért úgy érzem, rajta múlt minden, miatta volt ennyire összeszedett az első sor. Sokat mutatta a TV gondolom nem ok nélkül, általában felszabadultan nevetett, talán a Barca ellen ordított egyszer időkérésnél, annyira kézben tartotta a meccseket, hogy elképesztő. Bartha Zoli mondta tegnap a szünet után, leordította a fejét a játékosoknak....negyed óra múlva javított, nem ez történt, lelassította a játékot így a Magde fölé kerekedtünk, bár kellett némi szerencse is. Eszméletlen jól tud meccselni, szerintem a legnagyobb igazolásunk, legjobb edző a világon. 

Előzmény: VP83 (20969)